Ansiktsbehandlingar

HUDVÅRD

Jag kan stolt säga att jag enbart använder mig av exklusiva hudvårdsprodukter med en kombination av det bästa från vetenskap och natur med över 30 års forskning bakom. Ingredienser som vetenskapligt bevisat inte är skadligt för varken människa eller natur. Kliniska produkter med rätt pH värde och utan den skadliga mineraloljan eller andra skadliga ämnen . I alla behandlingar används spa apparater med galvanisk ström. 

 

ANSIKTSBEHANDLINGAR

Fresh face (ca 50 min)                      650 kr

Denna behandling passar de flesta. Här arbetar jag med spa-apparat som djuprengör och boostar huden med näringsämnen. Använder även antioxidantrika produkter som arbetar med att bibehålla hudens friskhet och fräshör.

Rengöring, peeling, spa-apparat, återfuktande ansiktsmask, ansiktsvatten, hudkräm efter din hy.

 

Clean action (ca 50 min)              750 kr

För den orena och obalaserade huden jobbar jag med spa-apparat som djuprengör och boostar huden med näringsämnen. Använder även ett kliniskt system med produkter som balanserar och öppnar upp tilltäppta porer och minskar uppkomsten av acne och bleker ärr.

Rengöring, (peeling), spa-apparat, rengörande ansiktsmask, ansiktsvatten, hudkräm mot acne. 

 

A Lotta Transformation (ca 60 min)           850 kr

För dig som börjat få oönskade ålderstecken och vill ge din hud ett lyft. Här arbetar jag med spa-apparat och marknadens mest avancerade hudvårdssystem som arbetar föryngrande på flera olika sätt.

Anti aging rengöring, peeling, spa-apparat, fokus områden, ansiktsmask, ansiktsvatten, exklusiva anti aging krämer.

 

Galvanisk ansiktskur (3 ggr)                       1500 kr

För dig som vill ge huden det lilla extra. Djuprengöring och uppstramning med spa-apparat. Ökar spänstan och elasticiteten samt minskar porstoleken. Ger huden lyster och fräschör. Boka 3 behandlingar inom 10 dagar.

 

Boka tid

Avbokningsregler

Skulle du får förhinder gäller 24 timmars avbokning.

Utebliven närvaro på bokad tid eller ej avbokad tid debiteras med 100%.

Avbokning senare än 24 timmar innan bokad tid debiteras med 50% av bokad behandling.

 

 

Produkterna som används i behandlingarna finns även att handla för hemmabruk. Välkommen att boka tid för kostnadsfri rådgivning.