There is a beating in your heart that takes you everywhere.

Att få släppa allt för en stund och bara få vara i det som är. Utforska det som betyder något för mig, och finna kraft och inspiration inifrån och ut. Precis hemkommen från utbildning i Portugal. Längtar efter att få dela med mig av mina nya insikter och det jag utforskar just nu. Så äkta det kan bli. Från mig till dig. För att du ska få skapa dig en egen resa. Som är din, och bara din. Egna insikter och ett eget utforskande i allt det du är. För du har redan allt inom dig. Att använda yogan som verktyg för att utvecklas handlar egentligen om att gå inåt och finna det som redan är där. Få kontakt med allt det du är, allt det du har. I djupet av din kärna. Din sanning. Inte någon annans.          Sat Nam.

A Lotta Love /// Lotta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *